الكبدة الاسكندرانى


(الكبدة الاسكندرانى )

/2 كيلو كبده تقطع شرائح

2 ملعقه صغيره توم مدقوق

2 ملعقه خل

2 ملعقه زيت

2 ليمونه

2 ملعقه كمون

ملح و فلفل

توضع الكبده فى هذه التتبيله لمده ساعتين ثم فى طاسه نقدح معلقتين كبار زيت و نسوى فيهم الكبده و قرب ما تستوى

نقطع فلفل اخضر و طماطم فوقها بس تكون قطع صغيرة و نتركها تستوى مع بعضها

ملحوظة

إن الكبدة ماتحبش النار الكتير.. يعنى بالكتير من 7-10 دقائق على نار هادية لحد ما لونها يتغير

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق