جمبرى بانيه انما رووووووووووووووعة

جمبري بانيه

مكوناته
كيلو جمبري جامبو انا طبعا جايبة مجمد لانه هنا مش متوفر الطازج






طبعا حنشيل كيس الرمل اللي ورا ونغسله كويس قوي بالشكل ده


ودورت علي تتبيلة جاهزة يكون طعمها حلو للجمبري
لقيت تتبيلة للسمك جميلة قلت اجربها
ولقيت فيها كل التوابل اللي انا عايزاها هي دي

هي طبعا للاسماك يعني تنفع ميه في الميه
وطبعا حنحتاج بيض ودقيق ممكن تستعملي بقسماط بس الدقيق بيمسك اكتر
الطريقة
اول حاجة حنضيف التتبيلة للجمبري
ونتركه ربع ساعة علي شان يتشرب التتبيلة


بعد كدة ناخد الجمبري ونحطه في الدقيق

حنغمس الجمبري كويس بالدقيق
ونرفعه ونحطه في البيض


كدة بقي نشيله ونحطه تاني بالدقيق ونتركه لمدة نصف ساعة بالتلاجة علي شان الخلطة متسقطش منه عند القليه

بعد النص ساعة حناخده علي القلي علي طوووووووووووووول

نحاول منضغطش عليه بالسوا جامد علي شان مينشفش

ودي النتيجة النهائية

وده الشكل من قريب
يارب يعجبكوا

لا تنسونا من صالح دعائكم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق