زنجر شرمبوا انما اييه وبالصور



نص كيلو جمبري جامبو

تم تصغير هذه الصورة. إضغط هنا لرؤية الصورة كاملة. الحجم الأصلي للصورة هو 1600 * 1200.


نغسله وننضفه كوييييس ونقشره زي ما هو موضح نسيب الديل عشان شكله يبقة حلو

تم تصغير هذه الصورة. إضغط هنا لرؤية الصورة كاملة. الحجم الأصلي للصورة هو 1600 * 1200.


رشة ( ملح + فلفل + كمون + كسبرة ناشفة + خل + تو م مفري + كاتشاب أ، صويا صوصى + شطة )
ونسيبهم في التتبيلة دي مدة لا تقل عن ساعة

تم تصغير هذه الصورة. إضغط هنا لرؤية الصورة كاملة. الحجم الأصلي للصورة هو 1600 * 1200.


نجهز البقسماط وملعقة الدقيق ورشة الملح وندمجهم جيدا

تم تصغير هذه الصورة. إضغط هنا لرؤية الصورة كاملة. الحجم الأصلي للصورة هو 1600 * 1200.


ونضرب بيضة مع ملعقتين حليب ورشة ملح وملعقة زيت

تم تصغير هذه الصورة. إضغط هنا لرؤية الصورة كاملة. الحجم الأصلي للصورة هو 1600 * 1200.


وناخد جمبرياية جمبرياية نحطها في خليط البيض ثم نغطيهم بخليط البقسماط
وياريت بعد مانخلص الجمبري ندخله التلاجة او الفريزر يمسط نفسه نص ساعة

تم تصغير هذه الصورة. إضغط هنا لرؤية الصورة كاملة. الحجم الأصلي للصورة هو 1600 * 1200.


ونحمر الجمبري في زيت غزير

تم تصغير هذه الصورة. إضغط هنا لرؤية الصورة كاملة. الحجم الأصلي للصورة هو 1600 * 1200.


وده بيبقى شكله
وألف هنا وشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق