المقادير
نص كيلو جمبرى كيلو
مكرونه اسباجيتى
ثوم مفروم
بقدونس مفروم ناعم جدا
فلفل احمر متقطع قطع صغيره
ثمرة طماطم كبيره متقطعه
قطع صغيره
كيس صلصة طماطم
شطه حسب الرغبه زيت نباتى
•:*¨`*:•
•:*¨`*:•
_
نضع الزيت فى طاسه
عميقه ثم نضع الثوم المفروم
ونقلبه شويه ثم نضع
البقدونس المفروم
ثم نضع الفلفل الاحمر
ثم نضع شوية شطه
وشوية ملح ونقلبهم
لمدة دقيقه ثم نضع الجمبرى
نص كيلو جمبرى كيلو
مكرونه اسباجيتى
ثوم مفروم
بقدونس مفروم ناعم جدا
فلفل احمر متقطع قطع صغيره
ثمرة طماطم كبيره متقطعه
قطع صغيره
كيس صلصة طماطم
شطه حسب الرغبه زيت نباتى
•:*¨`*:•
•:*¨`*:•
_
نضع الزيت فى طاسه
عميقه ثم نضع الثوم المفروم
ونقلبه شويه ثم نضع
البقدونس المفروم
ثم نضع الفلفل الاحمر
ثم نضع شوية شطه
وشوية ملح ونقلبهم
لمدة دقيقه ثم نضع الجمبرى
ونقلبه لغايه لما لونه يتغير
ويكون لونه وردى
وبعدين نحط الطماطم
المتقطعه قطع صغيره
وصلصة الطماطم على الجمبرى
ونقلبهم مع بعض شويه على
النار وبعدين نحط
المكرونه الاسباجتى
المسلوقه على الجمبرى
ونقلبهم مع بعض
ونقدمها على طول
وبالهنا والشفا
ملحوظه_ الافضل انك تسلقى المكرونه
فى نفس الوقت اللى بتحضرى
فيه الجمبرى ولو
مشغوله ممكن تحضرى الجمبرى
مع الخلطه وتحطيه فى
الثلاجه وعند التقديم تسخنيه
وتسلقى المكرونه
وتحطيها عليه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق